Over ons

Privacy-advocaat.nl is een initiatief van Kirsten van der Zwan CIPP/E, ondernemingsrecht advocaat met een passie voor privacyrecht.

Er wordt nauw samengewerkt met andere privacy advocaten, met IT-auditors en ICT'ers, zodat we u ook kunnen helpen met audits, certificering en bij het technisch inregelen van de privacyverplichtingen.

We begrijpen de privacyregels, maar weten ook hoe we uw afspraken, aansprakelijkheid en verplichtingen in contracten kunnen vastleggen of beperken. Binnen en buiten concernverband.

PrivacyAdvocaat is net als Krisp Legal een handelsnaam van de onderneming van Kirsten van der Zwan CIPP/E. Kirsten adviseert en geeft les over privacyrecht, privacywetgeving en AVG (GDPR) onder de handelsnaam PrivacyAdvocaat. Onder de handelsnaam Krisp Legal adviseert Kirsten over onderneming- en verbintenisrecht. De onderneming is bij de NovA ingeschreven onder de naam Krisp Legal en bij de KvK onder nummer 70521115.

Kirsten van der Zwan

M: 0031 650 542 066
E: kirsten@privacy-advocaat.nl

Producten en Diensten

Privacy Quickscan: vanaf Euro 850,00 ex BTW brengen wij uw privacy risico's in kaart.

Draaiboek Datalekken: vanaf Euro 1.500,00 ex BTW maken wij een Draaiboek Datalekken op maat voor uw organisatie.

Training Medewerkers: vanaf Euro 2.000,00 ex BTW verzorgen wij een training van 2 uur voor max 10 werknemers met evaluatiegesprek.

Bezoekadres

Ons kantoor is gevestigd op de Westerdoksdijk 349, 1013 AD in Amsterdam. Klik op het kaartje voor een routebeschrijving in Google Maps.