Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, de juistheid en de bruikbaarheid van de informatie. Ook niet als deze in adviserende vorm is geschreven. Concreet geven we dus geen garantie voor de volledigheid, de juistheid of bruikbaarheid van de inhoud van de website (inclusief de downloads) voor uw situatie. Iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruiken van informatie van deze website (inclusief de downloads) wordt uitgesloten.

We vinden dit zelf ook jammer. 

Privacywetgeving is echter geschreven als open normen. Niet als heel duidelijk afgebakende spelregels. Dit geeft u de vrijheid om zelf te bepalen of u binnen de open normen handelt. Voor juristen betekenen de open normen dat voor iedere situatie alle feiten en omstandigheden moeten worden beoordeeld. Deze feiten en omstandigheden moet we dus eerst kennen voordat er een voor uw situatie passend advies kan worden gegeven. 

Privacywetgeving is daarnaast veranderlijk. De toezichthouders en belangrijke adviserende partijen (artikel 29 Werkgroep) publiceren met grote regelmaat onderzoeken, beleidsregels, opinies waaruit blijkt hoe bepaalde open normen ingevuld moeten of kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk dat de interpretatie van bepaalde wettelijke verplichtingen verandert of duidelijker wordt. Deze informatiestroom proberen we bij te houden, maar we kunnen dus niet garanderen dat dit een op een tijdig en direct is verwerkt in de teksten op deze website.

Kortom, de bedoeling van deze website en downloads is om u een indruk te geven van het privacyrecht. Van informatieve aard, zoals dit wordt genoemd. Het handelen op grond van de informatie die u op deze website aantreft, is voor eigen rekening en risico.

Meer informatie over uw specifieke situatie? Wij helpen u graag verder